Gondozásmentes acél kerítéselemek

Válasszon problémamentes acél kerítéselemeket, és ne legyen gondja kerítése karbantartására!

 

Pontosan kiszámoljuk milyen mennyiségre van szüksége!

Éppen új kerítés vásárlásán gondolkozik, mert a régivel csak a baj van? Unja már, hogy 1-2 évente újra kell csiszolnia és festenie a mostani kerítését? Nincs egyedül… de van egy jó hírünk: megtalálta a megoldást!

Válasszon acél kerítéselemeink közül, válogathat többféle szín és kialakítás közül, sőt akár teljesen valósághű famintás színben is kérheti kerítését.

A famintás elemek teljesen visszaadják a falécek gyönyörű színét és mintázatát, ráadásul nem kell évente festegetnie vagy csiszolgatnia a kerítést. Egyszerűen csak szerelje fel az elemeket, és nézze ahogy a szomszédok irigykednek az új kerítésére!

Most biztosan azt gondolja, ez egyszerűen túl jól hangzik ahhoz, hogy megfizethető áron legyen. Mit szólna ahhoz, ha azt mondanánk, hogy olcsóbban kapható, mint a legtöbb fa léc? Most Öné lehet már bruttó 650 Ft/folyóméter áron (ez az ár 1 darab egyméteres kerítéslécre vonatkozik)!

Igen, ez tényleg csak ennyibe kerül. Nincsenek további rejtett költségek és több tízezres “gyártói felár”. Cserébe akár évtizedekre nyugodt lehet. Sőt, igény esetén gyűjtőfuvarral akár házhoz is szállítjuk az elemeket, aminek költsége csupán 5.900 és 8.900 Ft közé esik!

Egyedi méretre gyártás, centiméterre pontosan!

Tegye egyedivé kerítését különböző hosszúságú kerítéselemek felhasználásával!

A fém kerítéselemeket igény szerint egyedi hosszakban is le tudjuk gyártani, egészen 50 cm-től 220 cm-ig. Ne pazarolja az idejét a kerítéselemek vágására, egyszerűen csak adja le nekünk a pontos méreteket, a többit pedig bízza ránk!

Fontos tudni, hogy a kerítéselemek szélessége fix méretű. Az egyenes végű elemek szélessége 11,5 cm, míg az íves végű elemeké 11,8 cm (+- 0.1-1 mm lehet a szórás)!

A szállításra ne legyen gondja!

A 600g / folyóméteres tömegnek köszönhetően nem csak a szállítás egyszerű, de az elemek ki- és berakodása is egyszemélyes feladat.

A szállítás egy átlagos személyautóval is megoldható, de a házhozszállítást mi is válalljuk gyűjtőfuvarral, melynek költsége 5.900 Ft-tól maximum 8.900 Ft-ig terjed.

Egy átlagos családi házhoz szükséges kerítés súlya összesen 80-100 kg.

Gyorsan és egyszerűen felszerelhető (akár saját kezűleg is)!

Ha van kéznél vízmérték, zsinór és csavarbehajtó, akkor a kerítéselemek felszerelését akár a család is egyszerűen meg tudja oldani.

Spórolja meg velünk a munkadíj költségét!

A festett bevonatnak köszönhetően szerelés közben azonnal látni fogja milyen is lesz a végeredmény.

Lakáskassza megtakarításból is!

Kerítése felújítását finanszírozhatja lakáskassza megtakarításából is, mindezt egyszerűen és gond nélkül.

Rendelje meg tőlünk a kerítésléceket, várja meg míg kiküldjük a számlát, majd nyújtsa azt be a lakástakarék pénztárához. Ennyi az egész.